Direct contact opnemen?
Bel 077 - 472 30 40
Openingstijden
ma - vr 8.30 - 18.00 uur

Over Texacars

In 1988 begon Henk garagebedrijf Peters in Velden dat spoedig te klein werd. Drie jaar later heeft hij het toenmalig Texaco tankstation in Velden over genomen en de naam gewijzigd in Texacars. Het tankstation heeft hij nooit geƫxploiteerd maar hield zich bezig met sleutelen en de in- en verkoop van terreinauto's. Het bedrijf groeide snel uit tot 4x4 specialist.

Vanaf 2003 is Sunny als leerlingmonteur bij het bedrijf komen werken en uitgegroeid tot een bekwaam vakman en in 2013 is hij mede-eigenaar geworden. In de toekomst zal hij het bedrijf zelfstandig gaan voortzetten. Ter ondersteuning zal Henk op de achtergrond oproepbaar blijven indien noodzakelijk.

Onze werkplaats beschikt over zeer uitgebreide diagnoseapparatuur, voor airco, banden, APK, personenauto's, 4x4 en busjes.
We hebben ook occasions, op verzoek kunnen wij ook een auto voor u zoeken. Voor scootmobielen kunt u ook bij ons terecht, net als voor het onderhoud en reparaties. Sinds kort is het ook mogelijk om bij ons sleutels te laten maken inclusief transponders.